Kodet E Kategorive Netflix

Netflix përdor një sistem shumë konfuz për shfaqjen e filmave dhe shfaqjeve. Duke përdorur faqen tonë, ju mund të gjeni shpejt kategorinë që ju nevojitet. Thjesht ndiqni lidhjen ose gjeni kategorinë id që ju nevojitet dhe ngjisni atë në shfletuesin tuaj - https://netflix.com/browse/genre/CODE

Krishtlindje 🎄

Filma të huaj

78367

Pse Netflix ka kode sekrete?

Netflix ka një kategorizim mjaft të çuditshëm dhe shumë kategori nuk mund të gjenden në menunë e zakonshme. Ky problem mund të zgjidhet duke përdorur kodet e kategorive.

A funksionojnë vërtet këto kode Netflix?

Kodet Netflix ekzistojnë në të vërtetë. Gjeni kodin që ju nevojitet dhe më pas ngjiteni në lidhjen https://netflix.com/browse/genre/XX NË VEND TË XX.

Si të Përdorni Kodet Sekrete Të Netflix?

Kodet Netflix ndihmojnë për të specifikuar preferencat e përdoruesit. Për të filluar, duhet të njiheni me listat e kodeve dhe të zgjidhni atë që ju përshtatet. Këtu janë disa shembuj interesantë:

 • Tregime satanike 6998.
 • Filma rrëmbyes 20541.
 • Horror Anime 10695.
 • Dokumentarë spiritualiteti 2760
 • Dokumentarë Gay & Lesbian 4720.
 • Natën E Vajzave Në 1157040.
 • Dokumentet E Ushqimit Të Trurit 2014872.
 • Pak E Papërshtatshme 1191892.
 • NX: Universe Të Shumta, Një Shtëpi 2867911.

Sidoqoftë, duhet të mbani mend se kodet azhurnohen në mënyrë periodike. Nëse kodi nuk funksionon, sigurohuni që ai të jetë i azhurnuar dhe i vlefshëm në rajonin tuaj. Ju gjithashtu mund të lidheni me NJË VPN dhe të zgjidhni një vend tjetër për të hyrë në seksione shtesë. 

Nëse do të filloni të shikoni në kompjuterin tuaj, atëherë përdorni udhëzimet e mëposhtme:

 • Hapni çdo shfletues.
 • Hyj https://netflix.com/browse/genre/XX në shiritin e adresave.
 • NË VEND TË XX, futni Kodin Netflix që keni zgjedhur paraprakisht dhe shtypni "Enter". 

Pas kësaj, do të hapet një faqe me zhanrin që keni zgjedhur.

Nëse përdorni smartphone-in Tuaj, NJË Tv Inteligjent Ose një set-top box, Nuk do të jeni në gjendje të përdorni kodet Netflix, por ekziston një mundësi alternative:

 • Shkarkoni aplikacionin në pajisjen tuaj dhe identifikohuni. 
 • Vendosni një emër zhanri (për shembull, Dokumentarë).
 • Shkoni poshtë në seksionin e titulluar"Eksploroni titujt që lidhen me". Zhanret shtesë do të ofrohen nën këtë titull.

Kategoritë janë pritur nga Punonjësit E Netflix dhe inteligjenca artificiale, kështu që ka disa qindra kategori dhe nënkategori të ndryshme (alt-zhanre) në sit, dhe kodet do t'ju ndihmojnë të lundroni shpejt midis tyre.

© 2022 netflix-codes.org. Të Gjitha të drejtat e rezervuara.