Нетфликс Категорије Кодови

Нетфликс користи многу збунувачки систем за прикажување на филмови и емисии. Користејќи ја нашата веб-страница, можете брзо да ја пронајдете категоријата што ви треба. Само следете го линкот или пронајдете го ид - категоријата што ви треба и ставете го во вашиот прелистувач- https://netflix.com/browse/genre/CODE

Божиќ 🎄

Документарци

6839

Странски филмови

78367

Зошто хакерите имаат таен код?

Нетфликс има прилично чудна категоризација и многу категории не можат да се најдат во вообичаеното мени. Овој проблем може да се реши со користење на категориски кодови.

Но, дали Навистина Функционира Овој нетфликс?

Постојат дури и нетфликс кодови. Пронајдете го кодот што ви треба, а потоа ставете го во врската https://netflix.com/browse/genre/XX наместо Х.

Како Да Ги Користите Тајните Кодови на Нетфликс?

Нетфликс кодовите помагаат да се наведат преференциите на корисникот. За почеток, треба да се запознаете со листите на кодови и да го изберете оној што ви одговара. Еве некои интересни примери:

 • Сатански приказни 6998.
 • Киднапирање филмови 20541.
 • Аниме хорор 10695.
 • Духовни документарни филмови 2760
 • Документарци За Геј И Лезбејки 4720.
 • Ноќ Во 1157040.
 • Храна Мозокот Докс 2014872.
 • Малку Несоодветно 1191892.
 • Повеќекратни Универзуми, Еден Дом 2867911.

Сепак, треба да се запамети дека кодовите се ажурираат периодично. Ако кодот не работи, осигурајте се дека е ажуриран и валиден во вашата област. Можете исто така да се поврзете со ВПН и да изберете друга локација за пристап до дополнителни секции. 

Ако сакате да започнете да гледате на вашиот компјутер, тогаш користете ги следниве инструкции:

 • Отвори било кој прелистувач.
 • Влез https://netflix.com/browse/genre/XX во лентата за адреса.
 • Наместо ХХ, внесете Го Нетфликс кодот што сте го избрале однапред и притиснете "Внесете". 

После тоа, ќе се отвори страница со жанрот што го избравте.

Ако го користите вашиот паметен телефон, Паметен ТВ или сет-топ кутија, нема да можете да користите Нетфликс кодови, но има алтернативна опција:

 • Преземете ја апликацијата на вашиот уред и пријавете се. 
 • Внесете име на жанр (На Пример, Документарци).
 • Скролувајте надолу во делот со наслов"Истражете ги насловите поврзани со". Под овој наслов ќе бидат додадени и други жанрови.

Категориите се хостирани од вработени Во Нетфликс и вештачка интелигенција, така што на страницата има неколку стотици различни категории и подкатегории (алт-жанрови), а кодовите ќе ви помогнат брзо да се движите меѓу нив.

© 2022 netflix-codes.org Сите права се задржани.